У Зімбабве школярок звинуватили у створенні секти Русская версия

Двох учениць християнської школи Іглсвейл в Зімбабве звинуватили в створенні секти і проведенні релігійних зібрань, повідомляє місцева урядова газета The Herald.

Батьки 56 школярів вже забрали з навчального закладу своїх дітей, щоб захистити їх від впливу лідерів секти.

За словами директора школи, після деяких заходів, на які двоє дівчаток збирали своїх товаришів по навчанню, діти починали видавати нечленороздільні звуки, битися об стіни і поводитися агресивно. За деякими даними, школярки погрожували розправою тим, хто не прийде на зібрання. Ймовірних лідерів секти позбавили місць в шкільному гуртожитку.

Тим часом, батьки дівчаток стверджують, що їх дочки ні в чому не винні, а їх виключення може поставити під загрозу іспити, які школяркам потрібно здавати найближчим часом.

Відсутність місця у гуртожитку ускладнює відвідання занять через складну транспортну ситуацію. Батьки вже подали до суду вимогу негайно поновити їх дочок в гуртожитку.

За матеріалом Lenta.ru.
Новини за темою:
  • Google запускає безкоштовну платформу для створення сайтів
  • У Мексиці владі вдалося звільнити школи від облоги сектантів
  • Компанію Microsoft звинуватили в порушенні двох патентів
  • Московського "шкільного стрілка" звинуватили за трьома статтями
  • У Сірії потонули дев’ять школярок
 18.11.2009 10:45
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Близнюки (21.05 - 21.06) Близнюки (21.05 - 21.06)

Сегодня Близнецы на все реагируют очень эмоционально. Да, они в принципе – экспрессивные ребята, но сейчас все будут принимать слишком близко к сердцу. Так что старайтесь на все смотреть как бы... далі

Інші гороскопи