У Британії в расизмі звинуватили шестирічну школярку Русская версия

Ученицю школи в британському графстві Кент (Велика Британія) запідозрили в расизмі через суперечку з іншою дівчинкою під час перерви.

Повідомляється, що шестирічна Шарона Гауер грала з подругою та їла шоколадний мус. В цей час до неї підійшли дві одинадцятирічні дівчатка і стали її дражнити. Батьки Гауер розповіли журналістам, що чорношкіра учениця сказала Шароні: "У тебе на обличчі шоколад". Дівчинка відповіла: "У тебе теж". Чорношкіра дівчинка спочатку спробувала витерти лице, а потім вирішила, що Шарона пожартувала над кольором її шкіри і поскаржилася вчительці.

Адміністрація школи повідомила про інцидент батькам Шарони Гауер. При цьому батькам повідомили, що скарга документально зафіксована відповідно правилам навчального закладу. Проте згодом директор школи заявив, що відомості про інцидент не стали вносити до особистої справи Шарони.

Батьки дівчинки вважають звинувачення проявом політкоректності, "доведеної до безумства". Батько Шарони Гауер стверджує, що його дочка навіть не знає, що таке расизм. В той же час батьки побоюються, що те, що сталося, може вплинути на подальші стосунки дівчинки з вчителями і однокласниками.

За матеріалом Lenta.ru.
Новини за темою:
  • Якутська школярка народила в 12 років
  • Ъ: у катастрофі "Протона" звинуватили конструкторів
  • Щеплення стануть обов’язковими для прийому в школи Великої Британії
  • Школярку засудили до 90 ударів батогом за мобільний телефон
  • Школярка стала героєм країни, віддавши життя за брата
 06.11.2009 16:17
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Буш должен пройти проверку детектором лжи.
Перед процедурой, когда все готово, ему объясняют: «Задаем вопрос — вы
отвечаете. Если отвечаете честно — загорается зеленая лампочка, врете -
красная. Понятно?»
«Понятно», — отвечает Буш.
Загорается красная лампочка.
Інші анекдоти