Юридичний факультет Львівського національного університету проводить Судові дебати з цивільного... Русская версия

Уже восьмий рік поспіль юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка (ЛНУ) запрошує кращих студентів з усієї України для участі у Судових дебатах з цивільного права та процесу імені Станіслава Дністрянського. Протягом двох днів з 28 до 29 жовтня учасники матимуть можливість проявити рівень своїх знань та професійні навички у імпровізованому судовому процесі. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Конкурс проходитиме у 2 етапи - півфінал та фінал. Кожен навчальний заклад, який бажає прийняти участь у змаганнях, має право делегувати лише одну команду для участь. Тому попередньо на місцевих рівнях відбулися відбіркові етапи. Цього року очікується участь 16 команд із найпрестижніших юридичних навчальних закладів України.

Організатором заходу виступає юридичний факультет Львівського національного університету, Львівський осередок Ліги студентів Асоціації правників України та Об’єднання студентів-правників.

Відкриття VIII Всеукраїнських судових дебатів з цивільного права та процесу відбудеться 28 жовтня, а фінальний етап відбудеться 29 жовтня.

За матеріалом ЗІК.
Новини за темою:
  • Львівському національному університету імені І.Франка урізали держзамовлення
  • Топ-15 найефективніших університетів України
  • Східноукраїнський національний університет: Н.Королевська попросила дублікат диплому
  • Глобальний рейтинг університетів світу: український вимір
  • Ректор Національного медуніверситету отримав ще один орден Ярослава Мудрого
 26.10.2009 15:36
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №3445

Випадковий прикол
Інші приколи