1 жовтня - старт другого щорічного конкурсу Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя Русская версия

1 жовтня - старт другого щорічного конкурсу Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя
З 1 по 31 жовтня 2009 року кожен студент України має змогу взяти участь у першому етапі другого щорічного конкурсу Всеукраїнської стипендійної програми імені Івана Пулюя та приєднатися до спільноти молодих, талановитих і амбіційних спеціалістів.

Всеукраїнська стипендійна програма імені Івана Пулюя - це програма розвитку обдарованої молоді, інтелектуальний потенціал якої в майбутньому послугує соціально-економічному розвитку України. Основною метою створення Програми є формування національної самосвідомості студентської молоді та надання їй практичних можливостей для особистого і професійного розвитку в межах України.

У Програмі має право взяти участь будь-який студент, який навчається в одному з попередньо визначених ВНЗ-партнерів. У другому щорічному конкурсі Програми прийматимуть участь 27 ВНЗ з одинадцяти міст України. З повним переліком ВНЗ-партнерів можна ознайомитися на офіційному сайті Програми stypendiya.com.ua.

Конкурсний добір стипендіатів складається з трьох етапів, після проходження яких у грудні 2009 року буде визначено 10 Стипендіатів, які отримають грошову винагороду у розмірі 20 тис. гривень, та фіналісти Конкурсу, яким буде надано додаткові призи та подарунки від Спонсорів.

Щоб взяти участь у другому щорічному конкурсі Всеукраїнської стипендійної програми ім. Івана Пулюя, необхідно зареєструватися на офіційному сайті Програми stypendiya.com.ua до 31 жовтня 2009 року, заповнити аплікаційну форму Учасника, уважно слідкувати за новинами Програми та вірити у свої сили!

Повний перелік ВНЗ-партнерів, Правила проведення Конкурсу, Положення про Програму, Аплікаційна форма Учасника, а також - найсвіжіші новини Стипендійної програми шукайте на сайті stypendiya.com.ua. Детальніше про Всеукраїнську стипендійну програму імені Івана Пулюя Ви можете дізнатися також у розділі Події інформаційного партнера "Освітній портал".

Всеукраїнську стипендійну програму імені І.П.Пулюя започатковано під егідою Кирило-Мефодіївської фундації, діяльність якої полягає у сприянні розвитку соціально-культурної сфери України і матеріальної підтримки соціально значимих громадських ініціатив.

Координація Програми здійснюється консалтинговою компанією "CareerGuide" - спеціалістами в сфері профорієнтації, працевлаштування та додаткової освіти студентів, випускників та молоді.

За матеріалом Освітній портал.
Новини за темою:
  • Запрошуємо до участі у ІІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Платформа талантів"
  • Стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2024
  • У Києві стартував прийом заяв у перші класи
  • Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Мій весняний дивограй"
  • Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Мандри у світі казок"
 30.09.2009 12:30
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Обязательно женись: если тебе попадется хорошая жена, ты станешь счастливым, а если плохая – то ты станешь философом. И то, и другое прекрасно для мужчины.
Сократ.
Інші анекдоти