Прокуратура Києва застерігає від залучення шкіл до передвиборної кампанії Русская версия

Враховуючи фактичний початок передвиборної кампанії прокуратура міста Києва рекомендувала Київській міській державній адміністрації (КМДА) стежити за дотриманням прав дітей і недопущенням використання їх під час президентських гонок. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Як відомо, нещодавно ЗМІ повідомляли про використання символіки політичних партій і зображень політичних діячів під час благодійних акцій в загальноосвітніх навчальних закладах Києва. У зв'язку з цим прокуратура столиці України нагадує, що за Конституцією і Законом України "Про освіту" навчально-виховний процес є вільним від втручання політичних партій, залучення учнів до участі в політичних акціях не допускається.

За даними Міністерства освіти і науки України, навчальні заклади столиці у повному об'ємі забезпечені підручниками для молодших класів, які відповідають встановленим стандартам. Тому вони не потребують надання букварів з боку будь-яких благодійників.

За матеріалом Хрещатик.
Новини за темою:
  • "Для початку потрібно змінити щось у просякнутому «рускім міром» мозку, а вже потім говорити про шкільну програму", - О. Мірошниченко
  • "Доста!" проводить шкільний конкурс "Малюнки проти стереотипів"
  • "Парк Київська Русь" та Києво-Печерська Лавра підписали договір про співробітництво
  • "Просвіта" пропонує припинити навчання російською мовою в 70% шкіл Криму
  • 1 березня у Києві відбудеться бізнес-форум щодо створення бізнесу на території ЄС на прикладі Польщі
 08.09.2009 12:28
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Латвия обратилась к России с требованием пересмотреть результаты Второй
мировой войны. Россия предложила перепоказать....

Інші анекдоти