Дмитро Андріївський: Жодної школи у Києві до нового навчального року не відкрито Русская версия

Міська влада Києва не відкрила жодної нової школи у місті на початок навчального року. Про це заявив депутат Київради від Блоку Кличка Дмитро Андріївський, повідомила прес-служба депутата.

Все те, що зроблено для підготовки міста до нового навчального року, зроблено не завдяки, а всупереч діям міської влади.

"Жодної нової школи до початку навчального року не відкрито. Недобудованими залишаються навіть ті об’єкти, які мали бути здані в експлуатацію у цьому році", - зазначив Д.Андріївський.

Він зазначив, що недобудована школа у Солом’янському районі столиці по вулиці Лебедєва-Кумача.

"Згідно з обіцянками влади, цей навчальний заклад мав відкрити свої двері учням вже цього першого вересня. Але, як бачимо, будівництво давно не ведеться. При цьому, куди пішли гроші, заплановані на цю школу, - невідомо", - зауважив депутат.

За словами Д.Андріївського, ситуація загострюється через те, що потреба у нових середніх навчальних закладах у Києві дуже висока.

"За даними ЗМІ, конкурс в школах на сьогодні більший, ніж у ВНЗ - по 7-10 дітлахів на місце. У цьому році в Києві на 2 тисячі першокласників більше, ніж це було у минулому. При цьому навчальних закладів катастрофічно не вистачає. І це найбільш кричущі плоди бездіяльності Черновецького поряд із завищеними тарифами та бюджетним колапсом", - наголосив політик.

За матеріалом Київ.proua.com.
Новини за темою:
  • "Дуже шкода було покидати школу, дітей, бувало, дуже сумував за уроками", - вчитель з Шацької громади боронить Батьківщину з перших днів війни
  • "1+1 медіа" запускає проект для школярів "Подорож у телевізійне Задзеркалля"
  • "Велосипедом до школи": як школі отримати велоуроки з безпеки руху, велопаркінги та велосипеди
  • "Вікіпедія для школи": вчителів запрошують приєднатись до ініціативи
  • "Гіррі Поттера" вчитимуть у школі?
 04.09.2009 14:16
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Лев (23.07 - 23.08) Лев (23.07 - 23.08)

Сегодня Львы чрезмерно уверены в себе. Это отличный момент для того, чтобы взять инициативу в свои руки и решительно действовать. Вы можете добиться значительного прогресса в своих делах, если будете... далі

Інші гороскопи