Севастопольські старшокласники отримають щоденники на честь 65-річчя Перемоги Русская версия

До нового навчального року в Севастополі планують випустити "Щоденник севастопольського школяра", присвячений 65-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Ці щоденники будуть призначені для учнів старших класів, повідомила член постійної комісії Севастопольської міської ради з питань культури, молоді, туризму і спорту Олена Баженова. "У щоденнику описуються факти історії Севастополя від початку Великої Вітчизняної війни до 5 листопада 1944 року, коли кораблі Чорноморського флоту зайшли в Севастопольську бухту", - розповіла О.Баженова. Також в щоденниках містяться відомості про герб і гімн міста, карта Севастополя, адреси історичних пам'ятників.

Крім того, в новому навчальному році вперше планується забезпечити "Щоденниками севастопольського школяра" як учнів старших, так і молодших класів. Для учнів молодших класів будуть надруковані щоденники на краєзнавчу тематику. Загальний наклад щоденників складе 33 тис. 200 екземплярів.

"Щоденник севастопольського школяра" безкоштовно роздається севастопольським учням починаючи з 2007-2008 навчального року.

За матеріалом Кафа.
Новини за темою:
  • Кращі студенти ЗНУ отримають ректорські стипендії
  • У школах Чернівецької області запровадять SMS-щоденники
  • Студенти-донощики Закарпатського державного університету отримають гроші за інформацію про хабарників
  • Львівські вчителі, що підготували лідерів з тестування, отримають премії
  • У Львівській області дітки-сироти отримають великодні кошики
 31.07.2009 13:55
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №1440

Випадковий прикол
Інші приколи