Німеччина є однією з найбільш затребуваних країн навчання для іноземних студентів Русская версия

Після США і Великої Британії Німеччина стала найбільш популярною країною для іноземних студентів. Кожен восьмий учень німецьких ВНЗ прибув з-за кордону, повідомляє Німецька служба академічних обмінів (ДААД).

За її даними, у ФРН вчаться 233 тис. 606 студентів з інших держав, насамперед, із країн Східної Європи і Азії. Більше 10% іноземних студентів - китайці. Друге місце займають студенти з Польщі, на третьому - з Болгарії.

Щорічно в Німеччину на навчання приїжджають близько 60 тис. іноземних студентів. Перш ніж вступити в німецький ВНЗ, іноземцю необхідно відучитися два роки у вищому навчальному закладі на батьківщині. Будь-який іноземець-випускник німецького ВНЗ може одержати вид на проживання у ФРН, якщо він протягом 12 місяців після закінчення навчального закладу зможе знайти роботу по спеціальності. Протягом цього року випускник може працювати по будь-якій професії, якщо він зможе довести, що активно шукає роботу зі спеціальності, отриманої у ВНЗ.

За матеріалом "Северный Кавказ".
Новини за темою:
  • У Німеччині запустили найпотужніший у Європі суперкомп’ютер
  • Топ-10 країн, де навчаються українці
  • Велика Британія не буде відраховувати зі своїх університетів дітей українських чиновників
  • У Санкт-Петербурзі відкриють український культурний центр
  • Міністерство освіти і науки РФ підтримує відкриття україно-російської двомовної гімназії у Москві і Санкт-Петербурзі
 16.07.2009 14:30
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Стрілець (23.11 - 21.12) Стрілець (23.11 - 21.12)

Сегодня Стрельцам стоит слушать не мозг, а сердце – пусть вами правят ваши эмоции. Иногда полезно немного отключиться от реальности и потонуть в чувствах. Гороскоп на сегодня для знака Стрельца... далі

Інші гороскопи