26 травня відбудеться зовнішнє оцінювання з математики Русская версия

26 травня об 11-й годині розпочнеться зовнішнє оцінювання з математики в пунктах тестування, адреси яких вказано в запрошеннях. Про це повідомляє Центр оцінювання якості освіти.

Учасники тестування повинні взяти з собою паспорт (випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного року, якщо вони не мають паспорта, - свідоцтво про народження та довідку з навчального закладу з фотокарткою), запрошення на тестування, гелеві або кулькові ручки з чорнилом чорного кольору.

Нагадаємо, 19 травня відбулося тестування з української мови та літератури. У ньому взяли участь 434 тисячі 264 особи, що становить 94% від кількості зареєстрованих.

За оперативними даними з регіональних центрів оцінювання якості освіти надзвичайних ситуацій під час тестування не зафіксовано.

За матеріалом УЦОЯО.
Новини за темою:
  • На проведення зовнішнього тестування виділено 81 млн грн
  • Для участі у зовнішньому оцінюванні навчальних досягнень в Україні зареєструвалися більше 16 тис. осіб
  • 10 січня відбудеться презентація нового компакт-диску "Органна музика львівських композиторів XVI-XX ст."
  • У Черкасах відбудеться навчальний семінар "Уроки для стійкого розвитку"
  • Порушено кримінальну справу за фактом використання підроблених документів для участі в зовнішньому оцінюванні 2008 pоку
 20.05.2009 10:47
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №4043

Випадковий прикол
Інші приколи