Останній дзвінок в школах Луганська пролунає 29 травня Русская версия

Цього року навчальний рік для учнів початкових класів закінчується 25 травня. У 5-10 класах останній день навчання - 28 травня. 29 травня у всіх школах відбудеться свято останнього дзвоника. Про це повідомила секретар Луганської міської ради Надія Чернова.

Луганські дев'ятикласники складатимуть іспити з наступних предметів: українська мова (диктант), алгебра (письмово), біологія, географія та іноземна мова (всі усно).

"Школярів 11 класу чекають екзамени з української мови (переказ з творчим завданням), з історії України або математики залежно від профілю навчання в школі. А також три предмети на вибір учня", - сказала Надія Чернова.

За її словами, результати випускників луганських шкіл, які беруть участь в зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО), зараховуються як державна підсумкова атестація.

Як відзначила секретар міськради, цього року випускні вечори пройдуть з 23 по 28 червня.

"Це пов'язано і з графіком державної підсумкової атестації, і з побажаннями батьківських комітетів", - повідомила Надія Чернова.

За матеріалом Ирта-Fax.
Новини за темою:
  • «Харчування за Клопотенком» в школах та дитячих садках
  • «Атмосферна школа» пропонує учням відвідати безкоштовні майстер-класи
  • “Щоб Нова українська школа була новою по-справжньому, ми змінили все”, - Гройсман
  • “Школа супергероїв”: цікаві підходи та можливості до навчання
  • “Школа може підрізати крила, якщо система орієнтована на середній результат”, - Лілія Гриневич в Лондоні з презентацією “НУШ: Розробка політики для розвитку талантів”
 14.05.2009 16:04
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Водолій (21.01 - 18.02) Водолій (21.01 - 18.02)

Сегодня Водолеи могут почувствовать упадок сил в начале дня, но не переживайте – восстановиться получится очень быстро. К вечеру захочется свободы творчества, креатива и самовыражения. Поддайтесь... далі

Інші гороскопи