Інститут Конфуція відкрито у Нью-Йоркському університеті в Стоні Брук Русская версия

Церемонія відкриття Інституту Конфуція відбулася 13 квітня в Нью-Йоркському університеті в Стоні Брук (США). Член Держради КНР Лю Яньдун була присутня на церемонії і подарувала інституту підручники китайської мови.

Лю Яньдун відзначила, що обміни в галузі культури і мови є важливою складовою частиною гуманітарних обмінів між Китаєм та США, служать мостом зміцнення контактів і розуміння між різними народами світу. За підтримки різних кіл громадськості США в результаті двосторонньої співпраці сьогодні в США відкрито вже більше 50 Інститутів Конфуція, що значною мірою сприяло обмінам і співпраці між двома країнами в галузі викладання мов і культури.

За матеріалом Жэньминь Жибао.
Новини за темою:
  • У Росії університети без спорткафедр будуть закривати
  • Курсант Уфімського інституту МВС підозрюється в організації вибуху у ВНЗ
  • Студенти платних відділень Московського державного університету через кризу просять переведення на бюджет
  • Кембріджський університет святкує 800-річчя
  • При замаху на ректора університету в Багдаді загинули 4 студенти
 17.04.2009 10:17
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

- Уважаемое "Авторадио"! Передайте, пожалуйста, для водителя "Мерседеса", обрызгавшего нас грязью на автобусной остановке, песню "ТАТУ" "Мальчик-гей".
Інші анекдоти