Близько мільярда осіб по всьому світу візьме участь в акції "Година Землі" Русская версия

Більше 900 міст з 80 країн світу підтвердили свою участь в акції "Година Землі", яку проводить Всесвітній фонд дикої природи (WWF), щоб привернути увагу до проблеми зміни клімату.

Для того, щоб підтримати ініціативу WWF, учасники "Години Землі-2009" в 20:30 за місцевим часом повинні будуть рівно на годину вимкнути світло.

"Година Землі-2009" стане найглобальнішою акцією в історії людства: у ній візьме участь близько мільярда осіб. Після реєстрації на сайті WWF до учасників акції може приєднатися будь-хто охочий.

Перша "Година Землі" пройшла у березні 2007 року в Сіднеї, а в 2008 році в заході взяли участь більше 50 мільйонів осіб з 270 міст 35 країн світу.

За матеріалом Lenta.ru.
Новини за темою:
  • "Кассіні" сфотографував осінню хмару на Титані
  • "Красою Росії" стала аспірантка Фінансового університету
  • 15-річна дівчинка перемогла на світовому чемпіонаті Microsoft
  • 150 млн років тому вода у світовому океані була удвічі солонішою
  • 16-річна школярка поплила у кругосвітню подорож
 13.03.2009 17:18
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Веси (23.09 - 23.10) Веси (23.09 - 23.10)

Сегодня Весам не стоит менять обстановку – лучше находиться в знакомом месте, где будет предельно комфортно. Не стоит выбирать новые задачи, если вы к ним не готовы – беритесь за то, что предельно... далі

Інші гороскопи