Міністр освіти України звільнив начальника Управління ліцензування, акредитації та нострифікації Русская версия

Міністр освіти і науки України Іван Вакарчук звільнив начальника Управління ліцензування, акредитації та нострифікації МОН України М.В.Михайліченка. Про це сказано в наказі МОН від 20.12.2009 року №30-а.

Причина звільнення: систематичне невиконання Михайліченком М.В. покладених на нього обов'язків. Керівництво МОН також врахувало заходи дисциплінарного стягнення, які раніше застосовувалися до начальника Управління ліцензування, акредитації та нострифікації МОН України Михайліченка М.В.

Нагадаємо, раніше була проведена комплексна перевірка Державної акредитаційної комісії, в ході якої було виявлено порушення в роботі начальника Управління ліцензування, акредитації та нострифікації МОН України. Перевірку здійснювали представники СБУ, прокуратури, Головного контрольно-ревізійного управління, працівники МВС та МОН.

Колегія Міністерства освіти і науки за результатами перевірки і зважаючи на виявлені порушення у діяльності заступника міністра Шинкарука В.Д. і начальника управління ліцензування, акредитації та нострифікації Михайліченка М.В., рекомендувала міністру визначити міру їхньої персональної відповідальності, а також, ухвалила повідомити органи прокуратури про виявлені порушення у роботі Державної акредитаційної комісії.

За матеріалом МОН Украины.
Новини за темою:
  • В українських школах вводять курси "Цікава екологія" та "Корисні навики"
  • Вадим Боярський: Ніхто не позбавляє працівників освіти права на отримання житлової субсидії
  • У Запоріжжі 15 квітня відбудеться круглий стіл щодо наступності професійної освіти
  • У Запорізькому національному університеті відбувся другий фестиваль української пісні
  • Освітяни готуються до проведення ЗНО, яке випускники професійно-технічних навчальних закладів здаватимуть вперше
 24.02.2009 08:57
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Риби (19.02 - 20.03) Риби (19.02 - 20.03)

Сегодня Рыбам стоит слушать свою интуицию – она будет работать особенно хорошо. Старайтесь следовать своему внутреннему голосу и своим желаниям. Если это необходимо, займитесь саморефлексией. Однако... далі

Інші гороскопи