Луганський національний університет готуватиме медиків Русская версия

Дві медичні спеціальності відкриває Луганський національний університет імені Т.Шевченка (ЛНУ). Про це повідомляє прес-служба ВНЗ.

З наступного навчального року ЛНУ планує розпочати підготовку кадрів для медичної галузі за двома новими напрямами. ВНЗ збирається запропонувати абітурієнтам здобувати вищу освіту в бакалавраті за напрямом "Лабораторна діагностика", а також підготовку за фахом "Сестринська справа" з присвоєнням кваліфікації "молодший спеціаліст".

"У єдиному профільному ВНЗ регіону - Луганському державному медичному університеті - спеціалістів з лабораторної діагностики не готують. Це буде унікальна для області спеціальність, випускники якої зможуть знайти себе як в науковій, так і в практичній сферах", - сказав завідувач кафедрою анатомії і фізіології людини і тварини ЛНУ професор Олександр Виноградов.

За словами відповідального секретаря приймальної комісії ЛНУ Олени Караман, вже цього року ВНЗ має намір внести новинки до своєї академічної пропозиції.

За матеріалом Остров.
Новини за темою:
  • Європейський університет Віадрина пропонує стипендії для українців
  • Українським вченим запропоновано стипендії для навчання в Європейському університеті Флоренції
  • У Черкаському національному університеті пройде конференція "Проблеми математичної освіти"
  • Студентам чернівецького університету продовжили канікули для економії енергоносіїв
  • Кримський агроуніверситет продовжив зимові канікули з метою економії газу
 13.02.2009 16:45
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

- Чем отличается на дороге раздавленная собака от раздавленного гаишника?
- Перед собакой есть тормозной след...
Інші анекдоти