Результати зимової сесії 2008-2009 навчального року підтверджують ефективність зовнішнього... Русская версия

До Українського центру оцінювання якості освіти надійшла інформація з Київського національного університету імені Тараса Шевченка (КНУ) про результати зимової сесії 2008 - 2009 навчального року на І курсі. Вона свідчить, що на гуманітарних факультетах (в інститутах) КНУ успішність студентів за результатами зимової сесії 2008-2009 навчального року, порівнюючи з результатами 2006-2007 навчального року, поліпшилася. Зокрема, абсолютна успішність зросла на 2,6%, якісна успішність - на 9,1%, кількість відмінників - на 5,2%.

На природничих факультетах КНУ показники якісної успішності зросли на 5,5%, кількість відмінників - на 3,1%.

Український центр оцінювання якості освіти щиро дякує Київському національному університету імені Тараса Шевченка за надану інформацію, яка свідчить про те, що завдяки запровадженню зовнішнього оцінювання КНУ зміг прийняти на І курс студентів з кращим рівнем підготовки, ніж у попередні роки.

Український центр оцінювання якості освіти звернувся до керівників інших вищих навчальних закладів із проханням надати інформацію про результати зимової сесії 2008-2009 навчального року для аналізу та узагальнення.

За матеріалом УЦОЯО.
Новини за темою:
  • Дипломи, видані до 2000 року, також з’являться в Дії: що для цього треба зробити
  • З 2025 року в Україні планують закрити низку шкіл
  • Уряд схвалив програму забезпечення розвитку та функціонування української мови до 2030 року
  • 210 років Тарасу Шевченку
  • Команда Ukraine Global Faculty анонсує нові лекції, що відбудуться у березні-квітні 2024 року
 11.02.2009 17:05
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

-- Марь Иванна, а чего это Вы сегодня без лифчика?
-- Интересно, как Вы догадались, я ведь даже пальто еще
не сняла?
-- А у Вас морщины на лице пропали!
Інші анекдоти