Суд у справі одеського школяра проти Міносвіти може завершитися до кінця навчального року Русская версия

3 лютого Одеський адміністративний суд в черговий раз спробував розглянути позов школяра Олега Нічки до Міністерства освіти і науки України щодо відміни реєстрації для проходження зовнішнього незалежного тестування, хоч і у "скороченому" варіанті.

Річ у тому, що адвокатам, які представляють в процесі сторону Міносвіти, вдалося перенести розгляди частини справи в столицю, а в Одесі залишити тільки розгляд претензій до обласного управління освіти. Адвокат школяра стверджує, що таке розділення нелогічне. Проте, засідання суду відбулося, а ось рішення у справі не було ухвалене, оскільки суд знов оголосив перерву через те, що 4 лютого на засідання суду не прийшла представник позивача. Чергове засідання суду намічене на 18 лютого.

Відзначимо, що слухання справи як і раніше веде суддя Ярослава Болотіна, яку намагалися усунути від цього процесу.

За матеріалом Ехо.
Новини за темою:
  • Судовий процес у справі Донецького національного університету" затягується
  • Азаров: МОЗ та Міносвіти після критики активізували свою роботу
  • Міносвіти України прогнозує держзамовлення у 2011 році до ВНЗ близько 105 тис. місць
  • Летальні випадки на уроках фізкультури викликані катастрофічним станом здоров’я школярів
  • Протестуючих проти закриття школи №111 у Донецьку по одному викликають до міліції
 06.02.2009 14:26
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Риби (19.02 - 20.03) Риби (19.02 - 20.03)

Сегодня Рыбам стоит слушать свою интуицию – она будет работать особенно хорошо. Старайтесь следовать своему внутреннему голосу и своим желаниям. Если это необходимо, займитесь саморефлексией. Однако... далі

Інші гороскопи