Донецьк відвідає делегація ректорів ВНЗ Чехії Русская версия

Голова Донецької облдержадміністрації Володимир Логвіненко зустрівся з чеською делегацією на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Ярославом Баштою, повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

29 січня між містом Донецьк і чеським містом Остравою було підписано Угоду про співпрацю. Місто Острава стало 19 містом-побратимом Донецька.

Під час зустрічі з керівником області Ярослав Башта висловив свої запевнення на продовження відносин, які склалися між нашими країнами, а також про співпрацю між Донецьком і Остравою.

Він також повідомив, що найближчим часом до Донецька приїде друга делегація з Чехії на чолі з першим заступником губернатора Моравськосилезького краю, до складу якої увійдуть ректори вищих навчальних ВНЗ і підприємці.

Чеська делегація зустрілася з начальником Головного управління житлово-комунального господарства Валерієм Лукашенком і начальником Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області Сергієм Третьяковим.

Також передбачається участь делегації у відкритті виставки, присвяченої чеським композиторам і в концерті чеської класичної музики в Донецькій обласній філармонії.

За матеріалом Донецьк.Proua.com.
Новини за темою:
  • Донецькі студенти відкриють в Євпаторії кемпінг у форматі Євро-2012
  • Донецькі журналісти поскаржилися Генпрокуратурі на адміністрацію ДонНУ
  • Судовий процес у справі Донецького національного університету" затягується
  • Протестуючих проти закриття школи №111 у Донецьку по одному викликають до міліції
  • У Донецькій області продовжують закривати школи та дитбудинки
 02.02.2009 13:20
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №7964

Випадковий прикол
Інші приколи