У Луганському національному університеті відбувся День абітурієнта Русская версия

"Розуміючи, що економічна криза перед кожним в Україні поставила фінансові перешкоди, ми не плануємо тотально підвищувати ціни на навчання. А по ряду спеціальностей, де це можливо, вартість може бути переглянута і понижена. Згідно умовам контракту, ціна залишається фіксованою на весь час навчання, до отримання диплому", - заявив Президент Луганського національного університету (ЛНУ) Віталій Курило в ході зустрічі з абітурієнтами ВНЗ.

У минулу суботу Луганський національний університет провів День абітурієнта. Вищий навчальний заклад відвідали близько 1,5 тисяч випускників шкіл і батьків майбутніх студентів. Гості університету познайомилися з академічною пропозицією ЛНУ, дізналися, що в цьому ВНЗ можна здобути освіту за 200 напрямами, спеціальностями і професіями.

Сьогодні ВНЗ готовий запропонувати своїм студентам вихід на американський ринок праці, повідомляє прес-служба ЛНУ. "Серед партнерів ЛНУ - Університет Франклін Пієрс, і наші студенти можуть паралельно з українською освітою отримувати міжнародний диплом ВНЗ, розташованого в США, навчаючись дистанційно за програмою МВА ("Магістр бізнес-адміністрування"), - пояснив президент університету. - Щорічно проходять стажування в провідних американських фірмах, які лояльні до кадрів, підготовлених в Україні".

З умовами прийому до всіх вищих навчалшьних закладів України, зокрема з правилами прийому до Луганського національного університету абітурієнтів ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Олена Караман. Вона відзначила, що в 2009 році конкурсний відбір здійснюватиметься виключно за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти, отриманими в поточному році. На окремі спеціальності окрім двох сертифікатів (з української мови та літератури і з профілюючого предмету) проводяться додаткові творчі конкурси.

У цей день всі бажаючі мали можливість пройти у ВНЗ самотестування з загальноосвітніх предметів і відвідати лекції провідних професорів ВНЗ. Наступний раз Луганський національний університет запрошує абітурієнтів в гості 28 лютого на День відкритих дверей.

За матеріалом Схід-Інфо.
Новини за темою:
  • Донецький національний університет знаходиться під загрозою руйнування
  • Студент "замінував" школу в Донецькій області
  • Студенти України розробили революційну програму CrossView
  • 45% студентів першого курсу бюджетної форми навчання Львівського національного університету - пільговики
  • У Черкаському національному університеті пройшли читання з нагоди 120-річчя з дня народження Зінаїди Тулуб
 02.02.2009 10:44
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Если ты упустил свой шанс, никогда не думай, что он последний, будут ещё и другие шансы, которые ты упустишь.
Інші анекдоти