У Запоріжжі відновлюється навчальний процес у школах Русская версия

У Запоріжжі з понеділка відновлюється навчальний процес у школах, перерваний 9 січня з огляду на неможливість забезпечити необхідну температуру в класах.

Як повідомили в прес-службі Запорізької мерії, "з 19 січня у всіх загальноосвітніх закладах Запоріжжя розпочнеться семестр поточного навчального року".

За словами заступника начальника міськуправління освіти Наталії Вітковської, у всіх школах міста відрегулювали температурний режим. "Залежно від подачі теплоносія і проекту школи, температура в класах коливається від 13-ти градусів (у новобудовах Хортицького району) до 20-ти градусів за Цельсієм в старих школах в Орджонікідзевському районі", - сказала вона.

"Відпрацьовувати" пропущені дні школярам не доведеться.

"Методичні служби узяли під контроль навчальні плани вчителів, що передбачають інтенсифікацію навчального процесу", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, 9 січня управління освіти і науки Запорізької міськради видало наказ про продовження в Запоріжжі канікул в школах до 19 січня у зв'язку “з погодними умовами і невідповідністю температурного режиму в загальноосвітніх школах нормативним вимогам".

За матеріалом Газета по-українськи.
Новини за темою:
  • "Битва університетів та коледжів" - у Луцьку обирали найкращий навчальний заклад
  • "Відімкнення електроенергії не надто критично впливає на освітній процес, адже вчителі вміють підлаштовуватися до будь-яких викликів", - Шкарлет
  • "ДипКорпус" надає відеоуроки по тренінгу "Доступ громадськості до законотворчого процесу"
  • "З огляду на погодні умови" у школах Рівного осінні канікули об’єднають із зимовими
  • "Освітній процес у 2022/2023 навчальному році розпочнеться 1 вересня у День знань і триватиме до 30 червня", – Сергій Шкарлет
 19.01.2009 11:16
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №3439

Випадковий прикол
Інші приколи