У британських школах пропонують ввести уроки порнографії Русская версия

Можливо, незабаром британські підлітки вивчатимуть порнографію на шкільних уроках під керівництвом спеціальних інструкторів. За задумом, такі заняття допоможуть хлопчикам підвищити самооцінку і відучать їх дивитися на жінок просто як на предмет жадання.

Ідея надходить від добродійної організації Асоціація планування сім'ї (FPA), яка вже готує соціальних працівників для "підтримки" неповнолітніх любителів порносайтів, відеофільмів і друкарської продукції "для дорослих".

Організація, що одержує державні гранти, стурбована тим, що сьогодні головним джерелом інформації про секс для підлітків є жорстке порно. За словами глави FPA Джулі Бентлі, проглядання порнографії негативно впливає на самооцінку і створює збочені уявлення про привабливість тіла. Підліткам слід надати правдиву інформацію про відносини статей, вважає вона.

Прихильники традиційних сімейних цінностей, зі свого боку, заявили, що саме через подібні "просвітницькі зусилля" Велика Британія утримує перше місце по вагітностям неповнолітніх в Європі (40 тис. випадків на рік).

За матеріалом NEWSru.
Новини за темою:
  • В.Путін дозволив не вивчати рідні мови у школах
  • У Росії пропонують відмінити стипендії студентам
  • У РФ склали список з 100 фільмів для вивчення у школах
  • Більшість британських студентів вважають, що їх ровесники пробували наркотики
  • У Польщі не планують скорочувати навчальний рік у школах у зв’язку з Євро-2012
 16.01.2009 11:36
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Скорпіон (24.10 - 22.11) Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сегодня у Скорпионов будет значительный прилив энергии. Стоит использовать ее для достижения целей и преодоления препятствий, которые встречаются на пути. Будьте готовы действовать и не бояться... далі

Інші гороскопи