Більше 2 тисяч жителів Харківської області подали заявки на участь в 2009 році в незалежному... Русская версия

2,2 тис. жителів Харківської області подали заявки на участь в 2009 році в незалежному оцінюванні знань. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі оцінювання якості освіти.

За прогнозами, в 2009 році для участі в незалежному тестуванні буде зареєстровано близько 23 тис. випускників шкіл Харківської області (у 2008 році в незалежному оцінюванні брали участь 25 тис. випускників). "Вже пройшла половина терміну, відведена для реєстрації учасників тестування", - відзначили в центрі. Реєстрація продовжиться до 3 березня.

Як повідомили в центрі, очікується, що на участь в тестуванні подадуть заявки близько 8 тис. жителів області - випускників минулих років. Для подачі заявки випускникам минулих років потрібно зробити те ж, що і решті охочих пройти тестування. Потрібно піти до ВНЗ, в який людина бажає поступити, і в приймальній комісії дізнатися, які сертифікати (окрім обов'язкових) необхідні для вступу. Потім потрібно оформити заявку і подати її в центр оцінювання знань.

Зовнішнє незалежне тестування буде проведено в травні-червні 2009 року по наступних предметах: українська мова і література (обов'язково для всіх), історія України, математика, біологія, фізика, хімія, географія, іноземна мова. Випускник зможе обрати п'ять тестів за бажанням. Результати тестування для випускників шкіл зараховуються як державна підсумкова атестація за курс повної середньої школи і як вступні іспити до вищих навчальних закладів.

За матеріалом Status quo.
Новини за темою:
  • Студент "замінував" школу в Донецькій області
  • У Макіївці батьки хочуть вивести дітей на мітинг, щоб добитися відміни карантину
  • Випускники загальноосвітніх навчальних закладів можуть зареєструватися в обласній службі зайнятості
  • Михайло Бауер: У Чернівецькій області відкриються нові школи і садочки
  • У Черкаській області вчителька отримала у подарунок ключі від квартири
 14.01.2009 15:01
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №4280

Випадковий прикол
Інші приколи