DAAD пропонує стипендії для випускників німецьких спецшкіл Русская версия

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) оголосила про безпрецедентну акцію - виділення з 2009 року стипендій для випускників шкіл з поглибленим вивченням німецької мови. Претенденти повинні бути випускниками німецьких спеціальних шкіл 2006-2009 рр.

Пройшовши конкурсний відбір, претендент отримує можливість поступити в підготовчий коледж (Studienkolleg), а потім пройти повний університетський курс в державних ВНЗ Німеччини, або поступити до ВНЗ безпосередньо, минувши підготовчий етап. Основна умова конкурсу - кандидат повинен мати рівень мови не нижче Deutsche Sprachdiplom рівня C1 (DSD C1).

Для участі в конкурсі кандидат повинен надати: заповнену анкету, резюме, лист про наміри, ймовірний навчальний план з обраної спеціальності, копію DSD C1, для тих, хто здавав DSD C1 два роки тому і пізніше - результати TestDaF, копію атестата про середню освіту, документи, що підтверджують знання англійської мови (якщо є), а також здати TestAS в призначений день.

За матеріалом Парта.
Новини за темою:
  • ЮНЕСКО оголосила конкурс молодих учених на отримання стипендії в сфері охорони навколишнього середовища
  • Школярка запропонувала підключати мобільні телефони до людського серця
  • Школярам в Колорадо запропонували спланувати теракт
  • Шансів знайти роботу за фахом для випускників ВНЗ у Польщі мало
  • Хіміки запропонували поліпшити смак пива за допомогою пластику
 14.01.2009 13:44
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №5892

Випадковий прикол
Інші приколи