Школярі, що живуть біля сектору Газа, іспит на атестат зрілості здаватимуть на пільгових умовах Русская версия

Операція "Литий свинець" в секторі Газа накладає відбиток і на мирне життя Ізраїлю. Міністерство освіти прийняло рішення не переносити зимові іспити на атестат зрілості. Разом з тим, школярам 10-12 класів в населених пунктах півдня країни, що готуються в ці дні до іспитів на атестат зрілості, буде надано ряд пільг.

Серед іншого, школярі автоматично отримають бонус в 10 балів до оцінки кожного іспиту на атестат зрілості, тривалість кожного іспиту буде збільшена на 25%, а частка оцінки за іспит в підсумковій оцінці на атестат зрілості буде понижена з 50% до 40%.

Ці пільги розповсюджуватимуться на всі школи, розташовані в радіусі 40 кілометрів від сектору Гази. Школярі Сдерота і селищ, що знаходяться в радіусі 7 кілометрів від сектору Гази отримають додаткову пільгу у вигляді окремих екзаменаційних зошитів, що включають питання виключно за матеріалом, який вони встигли пройти.

У випадку, якщо під час іспиту почнеться ракетний обстріл, іспит буде перерваний, і після відновлення школярам буде надано додатковий час. У випадку, якщо відновлення іспиту після ракетного обстрілу є неможливим, школярі отримають оцінку по тих завданнях, які вони встигли вирішити.

Найближчий іспит на атестат зрілості, екзамен з івриту, відбудеться 18-го січня. 25-го січня пройде екзамен з літератури, 28-го січня - з математики, 17-го лютого - з англійської мови.

Іспити проводитимуться відповідно до інструкцій Управління тилом. Розділи муніципалітетів і місцевих рад отримали вказівку підготувати достатньо класів в безпечних приміщеннях для проведення іспитів.

Резервісти, що готувалися до іспитів на атестат зрілості поза шкільними рамками, і що отримали наказ про мобілізацію, зможуть скласти іспити окремо.

За матеріалом Newsru.co.il.
Новини за темою:
  • Американські інженери запропонували отримувати паливо з вуглекислого газу
  • Англійську школярку не пускали на заняття через поголену голову
  • Німеччина є однією з найбільш затребуваних країн навчання для іноземних студентів
  • Риби володіють інтелектом і відчувають біль так само як людина
  • Китайська розумна уніформа відстежує місцезнаходження школяра та здійснює оплату покупок
 14.01.2009 09:45
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Новый русский в магазине похоронных принадлежностей рассматривает гробы.
-Как вы думаете какой лучше купить?
-Трудно сказать,-отвечает продавец,-цинковые,конечно,долговечнее.Однако деревянные полезнее для
здоровья.
Інші анекдоти