ДНУ ім. О. Гончара провів Всеукраїнську студентську олімпіаду зі спеціальностей «Журналістика»...

ДНУ ім. О. Гончара провів Всеукраїнську студентську олімпіаду зі спеціальностей «Журналістика» і «Реклама та зв’язки з громадськістю»

5-6 квітня 2017 року факультет систем і засобів масової комунікації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара зібрав 75 талановитих студентів з 28 ВНЗ України на ІІ тур студентської олімпіади зі спеціальностей «Журналістика» і «Реклама та зв’язки з громадськістю».

Олімпіада проходила у два етапи: тести та творче завдання на основі прослуханої прес-конференції. «Ми раді приймати у своїх стінах креативну, інтелектуальну молодь з усіх куточків України. Невипадково саме нашому факультету систем і засобів масової комунікації випала честь провести цей захід. Нагадаю, що журфак ДНУ був третім після журфаків Київського і Львівського національних університетів, котрий отримав право готувати журналістів», – привітав учасників ректор ДНУ Микола Поляков.

Більша частина студентів виявилася задоволена своїми результатами з тестування. А ось другий етап – написання звіту з прес-конференції – викликав певні труднощі.

Підсумки олімпіади підбила Наталя Сидоренко, завідувач кафедри історії журналістики Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка: «Звичайно, рівень знань учасників і в сфері журналістики, і в сфері реклами та зв’язків з громадськістю суттєво відрізняється. Проте ми бачимо, що молодь прагне вчитися та здобувати нові знання».

За підсумками олімпіади зі спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю», Анастасія Нечипорук з Ужгородського національного університету здобула перше місце, другу сходинку посіли Ірина Дейнека з Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. С. Дем’янчука та Валентина Павлушенко з Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Третє місце розділили Аліна Совенко з Дніпровського національного університету ім. О. Гончара та Марія Балабась з Маріупольського державного університету.

Переможці з напряму «Журналістика»: перше місце – Олена Рябічева, студентка Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка; друге місце отримали Катерина Нікітенко з Дніпровського національного університету імені О. Гончара та Марія Лагута із Сумського державного університету; третє місце посіли троє студентів – Дмитро Гребінник з Харківського національного університету ім. В. Каразіна, Зоряна Мурашка з Тернопільского національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка та Ірина Богачук з Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського.

За матеріалом mon.gov.ua.
Новини за темою:
  • "Дороги України": оприлюднили текст Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності-2023
  • "Студентська платформа Харкова" агітує за здоровий образ життя
  • "Студентська платформа" проведе міжнародний зимовий семінар
  • "Студентський захист" відкрив "гарячу" лінію для вступників
  • "Студентський референдум" журналісти вивели на чисту воду
 10.04.2017 00:00
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №7615

Випадковий прикол
Інші приколи