Заступник Міністра Павло Хобзей взяв участь у засіданні колегії департаменту освіти і науки...

Заступник Міністра Павло Хобзей взяв участь у засіданні колегії департаменту освіти і науки Закарпаття

Нині Міністерство освіти і науки готується до впровадження концепції Нової української школи та очікує на прийняття Верховною Радою нового Закону України «Про освіту». На цьому наголосив заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей під час розширеного засідання колегії департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації.

«Тому потрібно зрозуміти необхідність оновлення змісту освіти, створення відповідного освітнього середовища, забезпечення управлінської діяльності нової якості», – підкреслив Павло Хобзей.

Окремо він відзначив, що ключові питання розгляду колегії – соціалізація дітей з особливими потребами через інклюзивну освіту та надання якісних освітніх послуг у закладах з навчанням мовами національних меншин – є одними з пріоритетів діяльності МОН.

У засіданні колегії також взяв участь голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль. У своєму виступі він зробив акцент на фінансуванні професійно-технічної освіти, доцільності відкриття опорних шкіл, реформі територіального устрою.

Аналіз роботи навчальних закладів зокрема та діяльності області в цілому засвідчив як існування проблемних моментів, так і досягнення за окремими напрямами роботи. Жваве обговорення на колегії викликали питання щодо покращення навчальних досягнень учнів та якості їхньої підготовки до ЗНО, охоплення та відвідування учнями навчальних закладів, підходи до організації навчання дітей з особливими освітніми потребами.

За матеріалом МОН.
Новини за темою:
  • Міністр освіти України запропонував механізм подолання "смуги мовного відчуження" та мовних бар’єрів
  • Міністр освіти України має намір повністю українізувати ВНЗ
  • Депутати просять Генпрокуратуру перевірити діяльність міністра освіти Украіни
  • Міністерство охорони здоров’я України взяло під особливий контроль опалення у школах
  • Тимошенко доручила місцевим адміністраціям розповсюдити книгу пам’яті жертв Голодомору
 19.03.2017 00:00
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Мужик приходит к банковскому управляющему и говорит: "Я хочу начать малый бизнес. Что мне делать?". "Очень просто, - отвечает банкир. - Купите большой и подождите".
Інші анекдоти