Ужгородський студент переміг у престижному міжнародному конкурсі піаністів

Ужгородський студент переміг у престижному міжнародному конкурсі піаністів

Студент Ужгородського державного музичного училища імені Д.Є. Задора, піаніст Адріан Ерп здобув премії в усіх трьох номінаціях ХХІІ міжнародного конкурсу піаністів, що пройшов у Франції.

Загалом у конкурсі взяли участь понад 40 піаністів з різних країн світу – Франції, Японії, Кореї, Польщі, Італії та ін. Змагання проходило в одній віковій категорії – до 30 років, і серед учасників 16-літній Адріан був наймолодшим. Крім того, він був єдиним, хто брав участь в усіх трьох номінаціях – «Ліст», «Дебюссі, Форе, Рахманінов», «Шопен» – і отримав премії в усіх з них. Так, у категоріях «Ліст» та «Дебюссі, Форе, Рахманінов» Адріан здобув перші місця, а у категорії «Шопен» – третє.

Конкурсні виступи юного піаніста, який народився у Франції, а нині живе та навчається в Україні, мали великий успіх та викликали чималий інтерес публіки. Члени журі – відомі концертуючі піаністи, лауреати міжнародних конкурсів – відзначили його яскраві інтерпретації, віртуозність виконання.

Неабияким здобутком для Адріана Ерпа стали запрошення виступити сольно в різних містах Франції. Зокрема, піаніст виступив на концерті, організованому благодійною спілкою української діаспори. Виручені кошти Адріан віддав на перевезення в Україну медичного обладнання для дитячих лікарень.

Новини за темою:
  • 100-відсоткове фінансування державою навчання студентів частково залишиться
  • Українські студенти отримають можливість безкоштовно навчатися у Китаї
  • Комітет Верховної Ради з освіти прийняв пропозиції студентів
  • У Київському політехнічному університеті контролюють вибір студентів на голосуванні?
  • Міліціонера, обвинуваченого в смерті студента Індила, амністував суд
 28.02.2017 00:00
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Дед на базаре продает тощую облезлую корову. Покупатель:
– Дед, сколько хочешь за эту дохлятину?
– Тыщу долларов, сынок!
– Да ты охренел! Ей цена двадцатка! Больше не возьмешь!
– Деньги очень нужны!
На следующий день тот же покупатель видит этого же деда без коровы, но с двумя облезлыми курами.
– Че, дед, за двадцатку корову продал?
– Не, за штуку двести... далі
Інші анекдоти