Держсекретарем МОН призначено Павла Полянського

Держсекретарем МОН призначено Павла Полянського

Сьогодні, 18 січня, Уряд призначив Павла Полянського державним секретарем Міністерства освіти і науки України терміном на 5 років.

Нагадаймо, що 8 грудня 2016 року під час засідання конкурсної комісії з питань вищого корпусу державної служби Павла Полянського було визначено переможцем на зайняття посади державного секретаря МОН України.

Біографічна довідка:

Павло Броніславович Полянський народився 27 вересня 1961 року в с. Пилипчі Білоцерківського району Київської області.

У 1979 році вступив на історичний факультет Київського державного педагогічного інституту ім. О. М. Горького, який з відзнакою закінчив у 1984 році.

З серпня 1986-го до листопада 1997-го працював учителем історії школи № 1 м. Фастова, що на Київщині.

З листопада 1997-го упродовж 10 років працював на різних посадах у Міністерстві освіти і науки України: провідним спеціалістом головного управління загальної середньої освіти, головного управління змісту освіти; заступником начальника департаменту розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти; начальником головного управління змісту освіти; директором департаменту загальної середньої та дошкільної освіти.

З травня 2007-го до січня 2008 року працював в Академії педагогічних наук України на посадах заступника начальника, начальника науково-організаційного відділу та першого заступника головного вченого секретаря.

З січня 2008-го до березня 2010 року та з березня 2014-го до вересня 2015 року обіймав посаду заступника Міністра освіти і науки України.

Кандидат історичних наук (1996 р.), доцент (2005 р.).

За матеріалом МОН.
Новини за темою:
  • «Спільно з Міністерством освіти і партнерами, Мін’юст працює над змінами в юридичній освіті», - Павло Петренко
  • Ющенко видав Указ про увічнення пам’яті Павла Загребельного
  • Юрій Павленко: У 2013 році літнім оздоровленням і відпочинком буде охоплено майже 3 мільйони дітей
  • Юрій Павленко: Проблема насильства - одна з найгостріших проблем у навчальних закладах
  • Юрій Павленко: Обмеження перебування дітей у нічний час в громадських місцях має бути визначено законом
 18.01.2017 00:00
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Овен (21.03 - 20.04) Овен (21.03 - 20.04)

Сегодня Овны почувствуют большой запас энергии, а еще у них будет решимость достичь своих целей. Будьте готовы к активным действиям и не бойтесь принимать решения. Ваша настойчивость и уверенность... далі

Інші гороскопи