Діти-парламентарі презентували міській владі пропозиції щодо розбудови Києва

Діти-парламентарі презентували міській владі пропозиції щодо розбудови Києва

У сесійній залі Київради делегати дитячого парламенту Києва передали меру Віталію Кличку резолюцію, що містить напрацьовані дітьми проекти та пропозиції щодо розвитку рідного міста. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Діти та молодь становлять вагому частину нашого суспільства. Хоча їм немає ще 18, вони мають бути почутими. Тому ми вітаємо роботу дитячого парламенту та раді їхній допомозі в розбудові рідного міста», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, 7 грудня у сесійній залі Київської міської ради відбулася І сесія дитячого парламенту Києва. Тоді 120 делегатів від столичної учнівської молоді обговорили нагальні питання дітей Києва, розглянули та затвердили молодіжні проекти, що є важливими для міста.

«Сьогодні діти передали меру свої напрацювання. Особливу увагу юні парламентарі звернули на питання, що стосуються дітей із особливими потребами, створення грантового фонду від депутатів Київради для підтримки молодіжних проектів, підтримки профорієнтації і професійної освіти, підтримки проекту громадянського виховання «М-18: ми можемо більше!» тощо. Також постановили створити інтерактивний альманах про киян-воїнів АТО, які загинули під час бойових дій. Мені надзвичайно приємно, що активна молодь так охоче прагне долучитися до розвитку столиці», – зазначила Ганна Старостенко.

За матеріалом don.kievcity.gov.ua.
Новини за темою:
  • Влада вивчає проблеми стосунків між вчителями та учнями київських шкіл
  • Столична влада взяла під контроль питання харчування школярів
  • Викладачі Київського національного університету отримали квартири від міської влади
  • Подільська районна влада Києва уклала договір про співпрацю в освітній сфері з Британською радою
  • Влада Києва погасить заборгованості перед дитячо-юнацькими спортивними школами міста
 26.12.2016 00:00
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Паpень гуляет со своей подpужкой. Она:
- Знаешь, мама сказала, чтобы я отвечала "Hет", что бы ты у меня
ни спpосил.
- Хоpошо, давай пpовеpим. Ты не будешь возpажать, если я тебя поцелую?
- Hет.
И он смачно целует ее взасос.
- А ты не станешь сопpотивляться, если я захочу погладить тебя по попке?
- H-нет...
И он запускает pуку ей в тpусики.
- Хм..... далі
Інші анекдоти