Порошенко підписав закон про статус переміщених з Донбасу та Криму ВНЗ

Порошенко підписав закон про статус переміщених з Донбасу та Криму ВНЗ

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України № 1731-VIII "Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності вищих навчальних закладів, наукових установ, переміщених з тимчасово окупованої території і населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження", прийнятий Верховною Радою 3 листопада 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Наголошується, що закон спрямований на підтримання належного функціонування переміщених вищих навчальних закладів та наукових установ, забезпечення прав і законних інтересів таких закладів, їх працівників та осіб, які в них навчаються.

Закон дає визначення тимчасово переміщеного ВНЗ, встановлює нормативи чисельності осіб, які навчаються, на одну посаду науково-педагогічного та наукового працівника, що регулює питання отримання майна та фінансування для оновлення матеріально-технічної бази, подовжує терміни дії сертифікатів про акредитацію освітніх програм, визначає особливості виконання окремих договірних зобов’язань переміщеними ВНЗ на період проведення Антитерористичної операції, що регулює деякі питання припинення трудових і житлових відносин.

За матеріалом Газета "День".
Новини за темою:
  • Петро Порошенко призначив Державні премії в галузі освіти
  • Які зміни готує законопроєкт щодо реформи дошкільної освіти
  • Угорщина використовує закон про освіту для своїх виборів – посол України в ЄС
  • Діаспора Молдови стала на захист українського закону про освіту
  • Угорщина обіцяє тиснути на Київ, навіть якщо комісія захистить освітній закон
 03.12.2016 00:00
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Телець (21.04 - 20.05) Телець (21.04 - 20.05)

Сегодня Тельцы могут ощущать внутреннюю уверенность и стабильность. Этот день идеально подойдет для реализации своих целей и планов на будущее. Постарайтесь использовать эту энергию, чтобы продвигаться... далі

Інші гороскопи