Минулого року було позбавлено ліцензій 76 вишів та філій

Минулого року було позбавлено ліцензій 76 вишів та філій

Минулого року в Україні у рамках проведення оптимізації залишили без ліцензії 76 вищих навчальних закладів та філій. Про це йдеться у звіті Кабінету Міністрів України, опублікованому на Урядовому порталі.

«Відбувається поступова оптимізація мережі вищих навчальних закладів, припинено діяльність 76 ВНЗ та філій, що не забезпечували належну якість освіти», – зазначається у звіті.

Також вказується, що психологічна служба системи освіти протягом року забезпечувала психологічний і соціально-педагогічний супровід адаптації внутрішньо переміщених дітей та сімей, учасників АТО.

«Загалом надано або надається допомога понад 214 тисячам постраждалих. З них 74 тис. вихованців, учнів, студентів, більше 41 тис. батьків, майже 31 тис. – діти і сім’ї учасників АТО, більше 3 тис. дітей і сімей поранених», – наголосили в уряді.

За матеріалом Вища освіта.
Новини за темою:
  • У Запорізькому національному університеті відбулася університетська конференція "Молода наука-2010"
  • Ректор КПІ: Сьогодні школи дають рівень знань нижче, ніж 10 років тому
  • Донецькі журналісти поскаржилися Генпрокуратурі на адміністрацію ДонНУ
  • Летальні випадки на уроках фізкультури викликані катастрофічним станом здоров’я школярів
  • Кожен п’ятий українець у віці від 15 до 24 років ніде не працює і не вчиться
 03.02.2016 13:17
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №5095

Випадковий прикол
Інші приколи