Стартував VІ конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти

Стартував VІ конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти

Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить VІ конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти в таких номінаціях: веб-сайти сільських шкіл; веб-сайти міських шкіл; веб-сайти дошкільних закладів; веб-сайти позашкільних закладів; веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти.

Метою конкурсу є поширення інформаційних технологій у навчальний процес і забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – учнів, батьків, учителів та адміністрації навчальних закладів, стимулювання ініціативи в цій сфері, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність навчальних закладів України засобами Інтернету.

Головними критеріями для оцінювання є змістовне наповнення веб-сайтів, зручність їх використання, забезпечення можливості участі всіх учасників навчального процесу в діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожен сайт оцінюється за показниками в категоріях: контент, зручність, динаміка, дизайн і технічні показники.

Додатково веб-сайти оцінюються в номінації «Вебометричний рейтинг».

Для участі в конкурсі необхідно на електронну адресу contest@inau.ua подати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 15 лютого 2016 року.

Більш детальну інформацію щодо конкурсу можна знайти за посиланням.

За матеріалом pedpresa.ua/.
Новини за темою:
  • Розпочався конкурс "Молодіжний лідер Черкащини-2010"
  • Випускники загальноосвітніх навчальних закладів можуть зареєструватися в обласній службі зайнятості
  • Серед школярів Черкащини оголошено конкурс дитячого малюнку "Чарівний палац"
  • У Черкасах грошовими преміями відзначили переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів
  • Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва
 05.01.2016 15:33
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Рак (22.06 - 22.07) Рак (22.06 - 22.07)

Сегодня Ракам стоит выбрать себя и тишину – время подумать о том, что действительно хочется и как этого достичь. Также неплохо разобраться в своих чувствах – действительно ли они так сильны и тем... далі

Інші гороскопи