Екологія майбутнього стартує у Гарварді

Екологія майбутнього стартує у Гарварді

Центр дослідження навколишнього середовища у Гарварді заснував стипендію для талановитих молодих вчених та спеціалістів із різних галузей. Це можуть бути природничі науки, економіка, право, громадський порядок, охорона здоров’я, медицина, дизайн, а також будь-які гуманітарні науки. Спектр тем може бути достатньо широким – метою програми є поєднання найкращих учених як із зарубіжних країн, так і з Гарварду для комплексного підходу до розв’язання екологічних проблем.

Ще одна ціль – екологія спілкування, встановлення товариських відносин між членами команди вчених, тож кожен учасник може обрати собі студента Гарварду, в якого він хотів би гостювати.

Головний принцип відбору – академічна успішність ученого та важливість його теми для розв’язання актуальних проблем навколишнього середовища.

Гарвард пропонує максимально комфортні умови для іноземних учасників цієї дворічної програми: зарплата $62 000 на рік, медична страховка, компенсація поїздки до дослідницького центру $2 500 та покриття інших транспортних та професійних витрат на $2 500. Загалом Дослідницький центр планує видати 6 таких стипендій у 2016 році.

Дедлайн подання документів – 13 січня 2016 р.

Докладніше про програму the Environmental Fellows за посиланням

За матеріалом eduget.
Новини за темою:
  • Кукурудза із ГМО екологічніша й безпечніша за звичайну
  • Opel запропонував студентам вигадати дизайн автомобіля майбутнього
  • Учні шкіл Європи вийшли на екологічні марші
  • Десятки студентів Гарварду покарані за списування
  • Повільна ходьба - ознака майбутнього недоумства?
 23.12.2015 11:36
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №7964

Випадковий прикол
Інші приколи