В Сумському ОІППО обговорили впровадження шкільного Календаря прав людини Русская версия

В Сумському ОІППО обговорили впровадження шкільного Календаря прав людини

19 жовтня 2015 року в Сумському ОІППО відкрився семінар з пілотування та доопрацювання посібника – шкільного Календаря прав людини. Відкрив засідання в.о. ректора СОІППО, доктор історичних наук, доцент Юрій Нікітін. У заході також взяла участь головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Раїса Євтушенко, окресливши головні завдання та план триденної роботи. Історичні передумови важливості даної роботи окреслила національний спеціаліст проектів у сфері верховенства права і прав людини Координатора проектів ОБСЄ в Україні Наталія Беца. Члени авторського колективу ознайомили присутніх із цілями, завданнями та особливостями методики використання шкільного Календаря прав людини. Учителі області напрацювали рекомендації до практичного використання Календаря на уроках. У засіданні робочої групи беруть участь як учителі історії та права, так і учителі початкових класів, української мови та літератури, математики, фізики, англійської мови, фізичної культури, зарубіжної літератури.

Професор Запорізького національного університету, доктор педагогічних наук Сергій Терно презентував для учасників методологію аналізу проведення виховних заходів.

Пілотування Календаря відбуватиметься в другий робочий день на відкритих уроках та виховних заходах у загальноосвітніх навчальних закладах, а третій день учасники-учителі та автори присвятять обговоренню результатів практичного впровадження шкільного Календаря в навчально-виховний процес.

За матеріалом Міністерство освіти і науки України.
Новини за темою:
  • «Смачно, як у школі»: головна мета реформи шкільного харчування
  • Янукович та Обама обговорили створення науково-дослідного центру на базі Чорнобильської АЕС
  • Що заважає повноцінному впровадженню реформи шкільного харчування?
  • Школярі Сум стали переможцем Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012
  • Чого учні бояться найбільше при поверненні до традиційного шкільного навчання?
 19.10.2015 17:02
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №3885

Випадковий прикол
Інші приколи