МВС: у Києві на будівництві гуртожитку ВНЗ вкрав з бюджету 14 млн грн Русская версия

МВС: у Києві на будівництві гуртожитку ВНЗ вкрав з бюджету 14 млн грн

Столичні правоохоронці викрили розкрадання коштів більш ніж на 14 мільйонів гривень в одному з ВНЗ. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у місті Київ.

Одному з фігурантів справи оголошено про підозру, на черзі – ще два його ймовірних спільника. Це директор однієї будівельної компанії та службовець київського ВНЗ.

"Ще в жовтні 2008 року будівельна компанія взяла на себе зобов’язання побудувати гуртожиток для столичного ВНЗ. У результаті шахраї привласнили понад 14 мільйонів гривень державних коштів", – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Під час досудового розслідування міліціонери встановили, що посадові особи університету, зловживаючи службовим становищем, завищили обсяги будівельних робіт з будівництва гуртожитку. У змові з двома керівниками будівельних ТОВ вдалося "відмити" мільйони гривень держбюджету.

Першому підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним в особливо великих розмірах або організованою групою шляхом зловживання службовим становищем) і ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Покарання передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до 3 років та з конфіскацією майна.

За матеріалом День.
Новини за темою:
  • У Києво-Могилянській академії зібрали найсмішніші запитання абітурієнтів
  • У Києві поновилося безкоштовне харчування більше 11,5 тисяч школярів
  • В Києві відбулася молодіжна акція "Пам’ятати. Відродити. Зберегти"
  • У Києві стартував прийом заяв у перші класи
  • У школах Києва розпочали вимірювати температуру
 28.09.2015 18:46
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Скорпіон (24.10 - 22.11) Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сегодня у Скорпионов будет значительный прилив энергии. Стоит использовать ее для достижения целей и преодоления препятствий, которые встречаются на пути. Будьте готовы действовать и не бояться... далі

Інші гороскопи