Психологи: стресом можна "заразитися" Русская версия

Психологи: стресом можна

Психологи Washington University in St. Louis (США) заявляють, що стресом можна "заразитися" не тільки від друзів, але і від незнайомців, пише The New Zealand Herald.

Щоб підкріпити свою теорію фактами, фахівці зібрали групу добровольців і попросили тих виголосити публічну промову або вирішити складну арифметичну задачу. При цьому добровольці постійно перебували під спостереженням, що викликало стрес. Рівень стресу оцінювався за концентрацією кортизолу, стресового гормону. І виміри робилися як у безпосередніх учасників експерименту, так і спостерігачів.

У результаті експерименту з’ясувалося, що спостерігачі мали такий же рівень стресу, що і учасники. Він передавався з тоном голосу, виразом обличчя і навіть із запахом людини.

За матеріалом Комментарии.
Новини за темою:
  • Очистити воду можна за допомогою соку лайма
  • Вчені знайшли продукт, від якого можна схуднути на 7 кг за два тижні
  • Психологи: жінки вбираються у червоне, коли зацікавлені в сексуальних стосунках
  • Психологи обговорюють можливість фізичних покарань для дітей
  • У травні можна буде спостерігати чотири крупні астрономічні явища
 12.05.2015 09:45
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №7338

Випадковий прикол
Інші приколи