Ректор медуніверситету ім. Богомольця Віталій Москаленко: Ціна мого звільнення - земля в Конча-Заспі Русская версия

Ректор медуніверситету ім. Богомольця Віталій Москаленко: Ціна мого звільнення - земля в Конча-Заспі

Керівництво Міністерства охорони здоров’я України планувало змінити цільове призначення земель під Києвом, що належать Національному медичному університету ім. О.Богомольця (НМУ). Так прокоментував причину свого незаконного звільнення з посади ректор університету Віталій Москаленко, який був відновлений на посаді рішенням суду.

"Насправді мотивів мого незаконного звільнення у міністра Мусія може бути скільки завгодно: від його особистої неприязні до мене до комерційних інтересів. Але все ж, в основі всього – боротьба за землю і будівлю університету. Ціна мого звільнення – 10 гектарів землі у Кончі-Заспі, на яких розташований спортивно-оздоровчий комплекс "Медик", – заявив Москаленко.

Він зазначив, що протягом роботи ректором в приймальню до Москаленка підходило багато людей з різними пропозиціями і схемами, як правильно "використовувати" цю землю. "Всі вони отримували відмову. Міністр з Майдану судячи з усього, вирішив, що має бути інакше", – сказав Москаленко.

Крім того, за його словами, нинішнє керівництво Міністерства охорони здоров’я України також цікавиться землею, на якій знаходиться Національний музей медицини за адресою: Б.Хмельницького, 37.

"Вже відомий той факт, що Амосова під прикриттям Мусія підписала наказ про передачу землі, на якій незабаром з’явиться чергова висотка. Є також комерційний інтерес Мусія та Амосової в гуртожитку університету. Він розташований по вулиці Трьохсвятительській. Тепер ясно, чому Мусій, як тільки дізнався про рішення суду, негайно приїхав на закриту нараду в ректорат Медичного університету", – пояснив ректор навчального закладу.

Віталій Москаленко додав, що, незважаючи на спроби Мусія домогтися його зговірливості шляхом звільнення, ні на які компроміси з приводу землі і будівель університету він ніколи не погодиться.

Нагадаємо, ректора Національного медичного університету ім. О.Богомольця Віталія Москаленка студенти ВНЗ звинувачували у хабарництві та корупції.

За матеріалом РБК-Украина.
Новини за темою:
  • У Волинській області ухвалено вирок директору коледжу-хабарнику
  • Проректора Харківського університету сільського господарства нагородили "Слобожанською славою"
  • 24 червня у Харкові Віктор Ющенко зустрінеться зі студентами і ректорами ВНЗ
  • Геннадій Кернес зустрівся з ректорами і студентами харківських ВНЗ
  • У Харківській національній академії міського господарства обрали нового ректора
 09.07.2014 17:32
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №3545

Випадковий прикол
Інші приколи