Українська виставка золота скіфів залишиться у Нідерландах до вересня Русская версия

Українська виставка золота скіфів залишиться у Нідерландах до вересня

Виставка кримської колекції золота скіфів триватиме у Нідерландах до вересня. Про це заявив міністр культури Росії Володимир Мединський в інтерв’ю виданню "Комсомольская правда".

Виставка "Крим: золото і секрети Чорного моря" була відкрита в археологічному музеї Алларда Пірсона в Амстердамі на початку лютого. У ній зібрані археологічні знахідки з п’яти кримських музеїв. Серед експонатів – артефакти з золота, церемоніальний шолом і дорогоцінні камені.

Українське міністерство культури вважає, що експонати виставки, які зараз знаходяться в Нідерландах, будуть повернуті Україні.

"Не повернути експонати в Крим, відмовити офіційно або відправити в Київ – отже, де-факто цінності просто викрасти. Голландці мнуться і з політичних міркувань, поки що питання підвішують – виставку продовжили до вересня", – сказав В.Мединський.

За матеріалом Обком.
Новини за темою:
  • Д.Табачник виступає за відміну обов’язкового дубляжа іноземних фільмів українською мовою
  • Черкаський інститут пожежної безпеки долучився до благодійної акції "Підтримай Українську армію"
  • У Черкасах грошовими преміями відзначили переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів
  • Студентки вінницького професійно-технічного училища вкрали у дитини золоті сережки
  • 80 тис. українських студентів об’єдналися заради євроінтеграції
 25.06.2014 11:39
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Телець (21.04 - 20.05) Телець (21.04 - 20.05)

Сегодня Тельцы могут ощущать внутреннюю уверенность и стабильность. Этот день идеально подойдет для реализации своих целей и планов на будущее. Постарайтесь использовать эту энергию, чтобы продвигаться... далі

Інші гороскопи