В Одесі активісти не дали таємно сформувати Вищу раду юстиції Русская версия

Народний депутат Сергій Ківалов скасував з’їзд представників юридичних ВНЗ України. Він ознайомив присутніх журналістів з текстом постанови Печерського суду Києва про заборону цього заходу і вибачився за зайвий клопіт перед тими, хто приїхав. Він заявив, що буде оскаржувати рішення суду, оскільки не визнає його законність.

Нагадаємо, 23 квітня 2014 року вдень початок з’їзду зірвали активісти Майдану. Вони не дали в Національному університеті "Одеська юридична академія" (НУОЮА) таємно сформувати Вищу раду юстиції.

Нардеп Інна Богословська, яка перебувала в залі засідань Юракадемії, пообіцяла активістам зробити все, щоб забезпечити законність призначень Вищої ради юстиції.

Активісти Євромайдану, яким довелося самостійно забезпечувати дотримання рішення Печерського райсуду м.Києва, мають намір передати листа Сергію Ківалову.

"Ми подамо листа, в якому буде викладено прохання поінформувати про дату і місце наступного з’їзду. Ми вказуємо, що система виборів до Вищої ради юстиції має бути прозорою, імена кандидати повинні бути заздалегідь відомі та представлені на обговорення громадськості. Сьогоднішнім результатом ми задоволені", – зазначив активіст Ігор Коваленко.

За матеріалом 048.Одесса.
Новини за темою:
  • Чотири українські ВНЗ подали заявки до світового рейтингу
  • 1-4 листопада школярів запрошує Музей мистецтв імені Ханенків безкоштовно відвідати виставку "Таємниці старих дощок"
  • Коаліція девайсів передала школярам ноутбуки
  • Протягом 2017-го українські учасники вибороли 24 медалі на міжнародних учнівських олімпіадах – завершальними стали нагороди на змаганнях з астрономії
  • Оголошено конкурс на посаду ректора Одеської юридичної академії
 23.04.2014 17:34
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Стрілець (23.11 - 21.12) Стрілець (23.11 - 21.12)

Сегодня Стрельцам повезло – день для них достаточно оптимистичный. Они будут заряжать окружающих хорошим настроением. Возможно, появится ощущение вдохновения и желание исследовать новое. Планируйте... далі

Інші гороскопи