У ЗНУ підписали Угоду про науково-технічне співробітництво із КП "Водоканал" Русская версия

У ЗНУ підписали Угоду про науково-технічне співробітництво із КП

15 квітня 2014 року до Запорізького національного університету (ЗНУ) завітали: перший заступник міського голови Запоріжжя з питань діяльності органів виконавчої влади Дмитро Свіркін, начальник Департаменту економічного розвитку КП "Запорізьке міське інвестиційне агентство" Вадим Демченко, в.о. генерального директора КП "Водоканал" Павло Узунов і заступник головного інженера КП "Водоканал" Артур Боярчуков.

Метою їхнього візиту стало підписання Угоди про науково-технічне співробітництво та спільну діяльність між КП "Водоканал" і вищим навчальним закладом.

Під час екскурсії територією студмістечка та нещодавно відремонтованими аудиторіями навчального корпусу №2 ЗНУ були окреслені деякі напрямки можливої співпраці між ЗНУ й органами міської виконавчої влади та комунальними підприємствами міста.

За словами Дмитра Свіркіна, "наукові напрацювання Запорізького національного університету, який провадить послідовну й успішну політику енергоефективності, є дуже потужною теоретичною базою, котрою можуть скористатися комунальні підприємства нашого міста у впровадженні політики енергозбереження у свою діяльність". Він також подякував ректору ЗНУ Миколі Фролову і всьому колективу вишу за виявлену ініціативу і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю в галузі енергозбереження з вишем.

Ректор ЗНУ Микола Фролов зазначив, що в університеті проводиться послідовна робота, спрямована на його подальший розвиток, покращення умов роботи, навчання та побуту викладачів, співробітників і студентів.

Закінчилася зустріч розмовою про можливі напрямки співпраці. Зокрема, учасники заходу обговорили можливість проходження практики студентами факультету менеджменту на базі КП "Водоканал" і перепідготовку співробітників органів міського самоврядування та комунальних підприємств на базі Центру бізнес-освіти ЗНУ, де б вони могли отримати додаткові знання з енергетичного менеджменту, логістики й менеджменту організацій.

За матеріалом 'Освітній портал'.
Новини за темою:
  • У Національному університеті оборони України завершився міжнародний курс "Цивільно-військове співробітництво"
  • На Харківщині відкриється Інформаційний Центр Євроатлантичного Співробітництва
  • Керівники харківських ВНЗ та їх таджицькі колеги підписали договори про "подвійні" дипломи
  • Юридична академія України ім. Я.Мудрого підписала договори про працевлаштування студентів
  • У Львівському інституті Сухопутних військ проходить всеукраїнська науково-технічна конференція
 18.04.2014 10:24
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Рак (22.06 - 22.07) Рак (22.06 - 22.07)

Сегодня Раки почувствуют эмоциональную устойчивость и равновесие, поэтому им захочется провести больше времени с близкими и родными людьми. Старайтесь выражать свои чувства открыто и искренне. Хорошее... далі

Інші гороскопи