На Тернопільщині проведуть конкурс малюнка "Діти проти війни" Русская версия

На Тернопільщині проведуть конкурс малюнка

Тернопільські школярі переймаються подіями, які розгортаються нині в Криму. Щоб хлопці та дівчата могли висловити свої думки, прохання, любов до миру, в області вирішили провести обласний конкурс малюнка "Діти Тернопілля проти війни".

Конкурс триватиме до 21 березня. До участі в ньому запрошують учнів 7-11 класів загальноосвітніх шкіл, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Організатори зазначають, що мистецтво допомагає виховувати у дітей толерантне ставлення одне до одного й оточуючого світу, почуття патріотизму до своєї Батьківщини й сприяє розумінню складних процесів суспільного життя.

Твори потрібно подавати в управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації за адресою: 46021, Тернопіль, вул. Грушевського, 8.

На зворотному боці кожного малюнка необхідно зазначити його назву й дані про автора.

Переможці та призери конкурсу отримають дипломи та пам’ятні подарунки.

За матеріалом ЗІК.
Новини за темою:
  • "Дуже шкода було покидати школу, дітей, бувало, дуже сумував за уроками", - вчитель з Шацької громади боронить Батьківщину з перших днів війни
  • "На Херсонщині росіяни закликають приводити дітей навчатися за російськими програмами, хто відмовиться обіцяють переслідувати", - Сергій Хлань.
  • "Покоління Alpha - це діти, котрі ніколи не знаходились на відстані більше кількох секунд від відповідей на свої запитання" - Віктор Громовий
  • "Дистанційне навчання руйнує психіку і соціальні навички дітей": так вважає більшість українців
  • "Діти менше читають, ніж колись" - у Міносвіти прокоментували
 12.03.2014 14:31
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

-- Марь Иванна, а чего это Вы сегодня без лифчика?
-- Интересно, как Вы догадались, я ведь даже пальто еще
не сняла?
-- А у Вас морщины на лице пропали!
Інші анекдоти