Московського "шкільного стрілка" звинуватили за трьома статтями Русская версия

Учню школи №263 міста Москва (РФ), який влаштував стрілянину, висунуто обвинувачення у вбивстві двох осіб, замах на вбивство і захоплення заручників, повідомляє прес-служба Слідчого комітету Російської Федерації.

"Зокрема, підлітка звинувачують за ч.2 ст.105, ч.3 ст.30 та ч.4 ст.206 КК РФ (вбивство двох осіб, вбивство, вчинене у зв’язку із здійсненням особою своєї службової діяльності, замах на вбивство, захоплення заручників). Обвинуваченому призначена судова комплексна психолого-психіатрична експертиза. Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин злочину", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 3 лютого 2014 року старшокласник школи №263 прийшов до своєї школи з рушницею. Там він захопив і утримував в якості заручників учнів 10-А класу і здійснив постріли у вчителя географії Андрія Кирилова, 1984 року народження. Педагог помер на місці події. На виклик шкільного охоронця приїхали співробітники поліції. Коли поліцейські увійшли до школи, підліток відкрив стрілянину в їх бік, поранивши старшого сержанта Володимира Крохіна, і застреливши прапорщика Сергія Бушуєва.

У ході допиту старшокласника слідчі з’ясували, що злочин він розпланував заздалегідь. Учень московської школи був відмінником і йшов на золоту медаль.

За матеріалом Форум.
Новини за темою:
  • Компанія Microsoft відкрито звинуватила Google в читанні електронних листів
  • Вчені звинуватили тісне зближення Місяця із Землею в загибелі "Титаніка"
  • Школяра звинуватили у замовленому вбивстві
  • Прем’єр-міністра Румунії звинуватили в плагіаті
  • Син прем’єр-міністра Росії Д.Медведєва зарахований на юрфак Московського держуніверситету
 12.02.2014 12:17
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №6924

Випадковий прикол
Інші приколи