Тернопільські школярі сіли за парти, проте на мітинг ходитимуть після 13:00 Русская версия

Тернопільські школярі сіли за парти, проте на мітинг ходитимуть після 13:00

Чотириденні додаткові канікули, які тривали минулого тижня у загальноосвітніх закладах Тернополя, – закінчилися. Про це повідомляє кореспондент ІА "Укрінформ".

"Ці дні, які вчителі та учні провели на Майдані під час загальноміського безстрокового страйку, вони відпрацюють пізніше, в тому числі й за рахунок зимових канікул", – сказала начальник управління освіти Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

Хоча навчання поновлюється, заняття триватимуть тільки до 13:00. Після уроків школярі та педагоги зможуть приєднатися до мітингувальників на Театральному майдані.

Нагадаємо, ради тернопільських шкіл вирішили оголосити додаткові канікули з 3 до 6 грудня для учнів 5-11 класів. Таким чином навчальні заклади приєдналися до загальноміського мирного страйку, який триває у місті з 1 грудня.

За матеріалом Освітній портал.
Новини за темою:
  • У Дніпропетровську ДАІ нагородила школярів за кіно
  • Жителі Праги проти встановлення у них пам’ятника Тарасу Шевченку
  • У Києві поновилося безкоштовне харчування більше 11,5 тисяч школярів
  • Розпочався Всеукраїнський проєкт «Енергоефективність та екологія для школярів»
  • Reset-2. Підбито підсумки другого етапу обговорення «розвантаження» навчальних програм для молодших школярів
 09.12.2013 15:23
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Козерог (22.12 - 20.01) Козерог (22.12 - 20.01)

Сегодня Козероги почувствуют прилив бодрости и захотят удовлетворить свои амбиции, и этому никто не будет препятствовать. Будьте готовы взять ответственность за принятие решений, но не бойтесь проявлять... далі

Інші гороскопи