За обертанням Землі можна буде спостерігати в інтернеті Русская версия

За обертанням Землі можна буде спостерігати в інтернеті

Компанія з Ванкувера (Канада) UrtheCast запустила 26 листопада 2013 року на орбіту дві камери. Розробники повинні отримати потокове зображення Землі в реальному часі. Інтернет-користувачі зможуть безкоштовно відвідати сайт UrtheCast.com у будь-який зручний для себе час і побачити красу величезної блакитної кулі, на якій ми живемо.

Камери будуть здійснювати 90-хвилинне обертання навколо Землі 16 разів на день.

Після калібрування, яке може зайняти кілька місяців, камери почнуть передавати зображення на Землю. Вперше будь-який веб-користувач зможе побачити Землю в космічному просторі з затримкою лише 45 хвилин (максимум – кілька годин).

Висока роздільча здатність дозволить побачити не тільки Землю, але й усі мінливі погодні умови, зміну пір року, рухомі транспортні засоби, натовпи людей, човни та будівлі. Глядачі зможуть отримати не тільки широкий вид, а й поглянути на свою країну, своїх сусідів – у той момент, коли камери будуть перебувати над потрібної їм частиною світу.

За матеріалом Вести.ru.
Новини за темою:
  • Японський вчений прогнозує похолодання клімату в Північній півкулі Землі з 2015 року
  • Ядро Землі запідозрили у "випередженні" самої планети
  • Ядро Землі виявилося неврівноваженим
  • Ядро Землі виявилось на тисячу градусів гарячіше, ніж вважалося раніше
  • Ще одна земля Німеччини скасувала плату за освіту
 26.11.2013 17:21
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

70-е годы. СССР. Пожилая женщина пишет письмо в ЦК КПСС.
- Здравствуйте. у меня такое к вам дело. Я уже 20 лет работаю на самоварном заводе, а дома у меня самовара так и нет. помогите мне купить самовар(или вышлите почтой)!
Как ни странно, приходит ответ из ЦК КПСС.
- Уважаемая ... Мы не в состоянии купить вам новый самовар. но учитывая ваш стаж работы на заводе, мы разрешаем... далі
Інші анекдоти