Обставини демонтажу "хати чумака" в селі Моринці розпочала перевіряти прокуратура Русская версия

Обставини демонтажу

Обставини демонтажу "хати чумака" в селі Моринці Черкаської області розпочала перевіряти обласна прокуратура. Результати обіцяють оприлюднити в найкоротший термін. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Перевірку проводять за дорученням Президента України В.Януковича та Генерального прокурора україни. До справи залучили фахівців Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки, Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, фінансової інспекції та охорони культурної спадщини в області.

Демонтаж старовинної хати в селі Моринці Черкаської області викликав неабиякий суспільний резонанс. Місцеві мешканці й експерти обурилися. Натомість у Міністерстві культури заспокоювали: із решток розваленої хати складуть домівку заможного чумака і це стане окрасою Кобзаревої батьківщини. Грошей на реконструкцію оселі поки що не виділили.

За матеріалом 5 канал.
Новини за темою:
  • Дніпропетровські студенти будують екологічно чисте село
  • Ігор Степура: Без школи будь-яке село буде занепадати
  • УПЦ Московського патріархату хоче ввести в українських школах православну освіту
  • Ю.Андрухович хоче "заїхати в мармизу" Табачнику
  • У селі на Буковині будують школу за 35 млн грн
 29.10.2013 11:43
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

- Ты куда идешь, страна?
- Я иду тихонько на...
- На работу? На ученье?
- Просто на, без уточненья.
Інші анекдоти