Google представила нову модель планшета Nexus 7 з екраном Full HD Русская версия

Компанія Google представила нове покоління свого 7-дюймового планшета Nexus 7. Він за всіма параметрами перевершує Nexus 7 попереднього покоління, хоча його характеристики не є рекордними. Наприклад, Nexus 7 отримав екран з роздільчою здатністю Full HD (1920х1080 точок), таким чином, щільність розміщення пікселів на ньому досягла 323 точок на дюйм. На 7-дюймових планшетах зазвичай використовуються екрани з меншою роздільчою здатністю, проте топові 5-дюймові смартфони мають щільніше розташування пікселів – 441 точку на дюйм.

Нова модель також стала тонша й легша: 200х114х8,65 міліметрів при масі 299 грамів. Нагадаємо, що попередня модель важила 340 грамів. Представлений Nexus 7 отримав підтримку технологій NFC (використовувану, наприклад, для безконтактних платежів) і безпровідної зарядки. У пристрої використовуються 5-мегапіксельна основна й 1,2-мегапіксельна фронтальна камери. У ньому реалізована підтримка мереж 4G (у США), збільшений до 2 Гбайт об’єм оперативної пам’яті і встановлений потужніший, ніж у попереднику, процесор – 1,5-ГГц 4-ядерний Snapdragon S4 Pro компанії Qualcomm.

Більшість вищеперелічених технологій вже зустрічалися в інших рішеннях, але зазвичай це були смартфони, а серед планшетів Google Nexus 7 можна вважати найбільш високотехнологічним. Він також отримає нову версію ОС Android.

Планшет надійде у продаж у США за ціною 229 доларів 30 липня 2013 року. Наразі це найдорожчий планшет з подібними характеристиками.

За матеріалом РИА "Новости".
Новини за темою:
  • Професор Московської духовної академії запропонував об’єднати Новий рік і Різдво
  • Велика Британія не буде відраховувати зі своїх університетів дітей українських чиновників
  • Астрономи встановили точну форму найхолоднішого об’єкту у Всесвіті
  • Учені встановили необхідне для щастя число друзів у соцмережах
  • У Данії хочуть, аби школярів-прогульників до занять будила уповноважена особа
 25.07.2013 13:56
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Лев (23.07 - 23.08) Лев (23.07 - 23.08)

Сегодня Львы чрезмерно уверены в себе. Это отличный момент для того, чтобы взять инициативу в свои руки и решительно действовать. Вы можете добиться значительного прогресса в своих делах, если будете... далі

Інші гороскопи