24 липня біля Землі пролетить 100-метровий астероїд Русская версия

Навколоземні космічні об’єкти продовжують підносити несподівані сюрпризи. У майбутню добу наша планета разминется з великим 100-метровим астероїдом, про який ще тиждень тому нічого не було відомо. Об’єкт, розташований за допомогою апарата Slooh Space Camera на Канарських островах, є великим, але дивовижно темним, а тому раніше невиявленим астероїдом, що пройде на відстані 11 місячних дистанцій від Землі.

Заявлені 3,7 млн кілометрів за космічними мірками дуже мала відстань. Для порівняння, відстань від Землі до Сонця становить близько 150 млн кілометрів.

Новий астероїд одержав назву NE19, зараз за ним спостерігають багато телескопів по усьому світі, у тому числі й Slooh Space на Канарах.

За матеріалом CyberSecurity.ru.
Новини за темою:
  • "Брати" челябінського метеориту загрожують Землі
  • "Кеплер" знайшов "двійника Землі" з майже земною щільністю й розмірами
  • 10 найбільш депресивних професій
  • 14 вересня повз Землю пролетить потенційно небезпечний астероїд
  • 14 квітня планета Марс наблизиться на мінімальну відстань від Землі
 23.07.2013 18:15
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Скорпіон (24.10 - 22.11) Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сегодня у Скорпионов будет значительный прилив энергии. Стоит использовать ее для достижения целей и преодоления препятствий, которые встречаются на пути. Будьте готовы действовать и не бояться... далі

Інші гороскопи