Киянин виступить під прапором РФ на Всесвітній літній Універсіаді Русская версия

Киянин виступить під прапором РФ на Всесвітній літній Універсіаді

До недавнього часу перший номер чоловічої збірної України зі спортивної гімнастики киянин Микола Куксенков увійшов до попереднього складу збірної РФ для участі у Всесвітній літній Універсіаді, яка відбудеться 6-17 липня в Казані (РФ). Про це повідомляє агентство "Весь спорт".

"Тренерський штаб збірної РФ зі спортивної гімнастики визначив склад команди, яка готуватиметься до Універсіади. До числа 10-ти учасників увійшов Микола Куксенков – переможець Універсіади-2011, бронзовий призер чемпіонату Європи-2011 і володар четвертого місця Олімпійських ігор-2012 в абсолютній першості у складі збірної України", – зазначається в повідомленні.

У листопаді 2012 року М.Куксенков прийняв рішення виступати за збірну РФ. У квітні 2013 року він отримав російське громадянство і може представляти РФ на будь-яких міжнародних змаганнях.

Девіз Всесвітніх студентських ігор звучить так: "Excellence in mind and body" – "Досконалість тіла і духу". При цьому кожна нова Універсіада має свій слоган, запропонований організаторами і затверджений Міжнародною федерацією студентського спорту (FISU). Слоганом Універсіади 2013 стала фраза "U are the World", яка трактується в двох значеннях: "Ти – це світ", а також "Універсіада – це цілий світ".

За матеріалом УкрІнформ.
Новини за темою:
  • Львівщину на Всесвітній універсіаді в Китаї представлятиме біатлоніст Віталій Кільчицький
  • Студенти харківської академії фізкультури виграли "бронзу" на Всесвітній універсіаді з фігурного катання
  • Українці завоювали ще одну бронзову медаль на Всесвітній зимовій універсіаді
  • Харківська державна академія фізичної культури посіла перше місце в ІХ літній Універсіаді України з дзюдо
  • Україну запрошено взяти участь у Всесвітній конференції з питань обдарованості
 18.06.2013 16:22
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Стрілець (23.11 - 21.12) Стрілець (23.11 - 21.12)

Сегодня Стрельцам повезло – день для них достаточно оптимистичный. Они будут заряжать окружающих хорошим настроением. Возможно, появится ощущение вдохновения и желание исследовать новое. Планируйте... далі

Інші гороскопи