15 вихованців Кременчуцької колонії складатимуть цього року зовнішнє незалежне оцінювання Русская версия

У Кременчуцькій виховній колонії стартувала реєстрація підлітків, які братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) в 2013 році. Цього року бажаючих показати свої навчальні досягнення – 15 осіб. Про це повідомила Олена Удовицька, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

На початку навчального року хлопці, порадившись з батьками та рідними, визначились із майбутньою спеціальністю для подальшого навчання у вищому навчальному закладі. Комплекти реєстраційних документів на адресу регіонального центру оцінювання якості освіти будуть направлені керівництвом загальноосвітнього навчального закладу №32, який функціонує при виховному закладі.

Наразі кваліфікаційні педагоги надають консультації учням, які мають прогалини в знаннях з тих чи інших обраних навчальних предметів.

За матеріалом Полтавщина.
Новини за темою:
  • Цього року 200 балів з трьох предметів ЗНО отримав один випускник
  • Порівняно з 2017-м цього року інвестиції в шкільну інфраструктуру та цільові субвенції зросли майже в 3 рази, – Лілія Гриневич під час звіту уряду за 2017 рік
  • Дипломи, видані до 2000 року, також з’являться в Дії: що для цього треба зробити
  • Цьогоріч збільшено держзамовлення на інженерно-технічні та природничі спеціальності: оприлюднено постанову
  • У наступному році випускники складатимуть ДПА у формі ЗНО з 4-х предметів
 08.02.2013 14:10
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №8642

Випадковий прикол
Інші приколи