Компанію Microsoft звинуватили в порушенні двох патентів Русская версия

Корпорація Microsoft отримала минулого тижня два нові судові позови, в яких вона звинувачується в порушенні патентів, пов’язаних з технологіями інтернет-пошуку. Позов був поданий від імені компанії I/P Engine, яка викупила пошукові патенти у нині неіснуючої пошукової системи в інтернеті Lycos.

Раніше Microsoft вже отримала звинувачення в порушенні двох патентів, пов’язаних з сортуванням даних в інтернеті, а також з показами текстової реклами в мережі на сторінках пошукача. Ці звинувачення зараз знаходяться на розгляді в суді штату Нью-Йорк (США). Нові звинувачення були подані з боку I/P Engine сюди ж. У даних компанії I/P Engine йдеться, що в нинішніх умовах технології інтернет-пошуку, фільтрації даних і показів рекламних оголошень стали для Microsoft і багатьох інших компаній критично важливими і вони заробляють на них мільярди доларів на рік.

Згідно позову I/P Engine, обидві технології, про яких йдеться в останньому позові, використовуються Microsoft в пошукачі Bing, а також рекламній платформі Bing Ads. Також у позові йдеться, що заявник вимагає від Microsoft компенсації і припинення майбутнього використання цих технологій. У тексті позову не вказується розмір необхідних компенсацій.

I/P Engine є дочірнім підприємством компанії Vringo, що володіє правами на більш ніж 500 патентів і патентних заявок, пов’язаних з телекомунікаційною інфраструктурою, інтернет-пошуком і мобільними технологіями. Патенти для останнього позову були отримані від компанії Lycos, одного з піонерів ринку інтернет-пошуку. Обидва вказані патенти були отримані Ендрю Лангом і Доном Косаком, колишніми технічними директорами Lycos, що зараз працюють в Vringo.

I/P Engine раніше подавала позови проти багатьох інших інтернет- і медіа-компаній, у тому числі проти AOL, Google, IAC Search & Media та інших.

За матеріалом CyberSecurity.ru.
Новини за темою:
  • За поведінкою школярів можна передбачити порушення психіки в дорослому житті
  • Дев’ятирічний школяр написав вже близько двох десятків програм
  • Корпорація Google звинуватила Microsoft в недобросовісній конкуренції
  • У Петербурзі двоє студентів зістрибнули з даху
  • У США літній американець застрелив двох студентів
 04.02.2013 13:23
 

Актуальная информация материал для гидроизоляции фундамента рулонная тут.

gidro-dom.ru

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №8082

Випадковий прикол
Інші приколи