Вибори ректора Ужгородського національного університету проходять при спостерігачах Русская версия

На виборах ректора Ужгородського національного університету (УжНУ), які розпочалися 22 листопада, при підрахунку голосів будуть присутні по двоє спостерігачів від кожного претендента.

Таке рішення трудовий колектив університету прийняв у відповідь на пропозицію професора Володимира Смоланки. Крім того, як запропонував професор Федір Ващук, присутні на конференції претенденти на посаду ректора також зможуть особисто споглядати процес підрахунку голосів.

Від В.Смоланки спостерігачами будуть Микола Рішко і Богдан Пацкань. Від Ф.Ващука – професор Юрій Андрашко і професор Василь Калій.

Це вперше на виборах ректора Ужгородського національного університету "працюватимуть" спостерігачі. Кандидують на посаду ректора троє осіб: Федір Ващук, Володимир Смоланка та Іван Дробот.

На конференції трудового колективу Ужгородського національного університету були присутні депутати Закарпатської облради та Верховної Ради України.

За матеріалом ZIK.
Новини за темою:
  • "Аукціон надій" отримав відзнаку "За створення моделі партнерства "Університет-громада"
  • "Аукціон надій" Університету банківської справи НБУ став благодійною акцією року
  • "Битва університетів та коледжів" - у Луцьку обирали найкращий навчальний заклад
  • "Відкритий університет Майдану" покликаний дати людям якісну інформацію від цінних спікерів
  • "Золотий резерв" Університету банківської справи НБУ визнаний кращим корпоративним журналом України
 22.11.2012 17:38
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Стрілець (23.11 - 21.12) Стрілець (23.11 - 21.12)

Сегодня Стрельцам повезло – день для них достаточно оптимистичный. Они будут заряжать окружающих хорошим настроением. Возможно, появится ощущение вдохновения и желание исследовать новое. Планируйте... далі

Інші гороскопи